home  motor  |  camper  |  camperplaatsen  |  vakantie  |  korte trips  |  Garmin  |  links  |  last changes  |  zoeken
 

 
Engels  Duits                    e@mail                Gastenboek

      Even voorstellen:


 

John:

 
In 2015 passeer ik de magische leeftijdgrens van 60 jaar. Vorig jaar bood zich de mogelijkheid om met brugpensioen te kunnen gaan. Meer tijd zou je verwachten, maar nee, hoe paradoxaal dat ook klinkt. Je neemt je meer tijd voor zaken, hobbies, voor menselijke contacten en probeert intensiever, dus langer te genieten van de momenten. Wel nog steeds dezelfde hobby's: kampeerauto en motorrijden, GPS routes plannen en evalueren. Hier op deze site zijn meerdere door ons gereden gps routes te vinden. In onze reisverslagen kunt U minitieus de routes nagaan, welke we gereden hebben. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk toeristische informatie en foto's in onze verhalen proberen te verwerken. Af en toe is een foto meer waard dan duizend woorden.
De Hymer S550 heeft inmiddels plaats gemaakt voor een Rapido 962M. Toch blijft alle informatie over de Hymer op onze site voor de lezer beschikbaar.
Ik wens U veel leesgenot bij het doorbladeren van de pagina's van onze site. Mocht U vragen hebben, stel ze dan gerust via E-mail. Mocht U tevreden zijn over bijdragen verzuim dan niet een berichtje in ons gastenboek achter te laten. Links zijn

 

 

 

Henriëtte:
Net als John, ook al de zestig gepasseerd. Als familiemens zijn mijn kinderen en kleinkinderen belangrijk voor mij. Inmiddels hebben we alweer 5 kleinkinderen, die ik toch regelmatig wil zien. Vooral aan het groter worden van je kleinkinderen kun je merken dat we ouder worden. Natuurlijk proberen we dat laatste op een aangename manier te doen. Door af en toe op vakantie te gaan en als we thuis zijn door aandacht te besteden aan ons sociaal leven met vrienden en buren.
Flocky, onze 14 en half jarige poedel, gestorven op 3 juli 2012 is nog steeds niet vergeten, maar de tijd heeft wel de ernstigste wonden van dat verlies geheeld. Daarbij geholpen door onze nieuwe kameraad Mirza, een poedeltje, een spring-in-het-veld van ook alweer 2 jaar. Geen vervanging voor Flocky, maar een hond met een eigen karakter, die op haar manier veel liefde aan haar baasjes geeft.

 

 

Mirza:
Een poedel geboren in de bierstad Bitburg, Duitsland en inmiddels onze lust en ons leven. Een energiepakket van het zuiverste soort, waarvan meestal onaangekondigd de snel herlaadbare Duracell batterijen leeg zijn. Wandelen en spelen kan ze als de beste, maar ze kan ook ongedurig worden wanneer de kampeerauto ingepakt wordt. Telkens bang om alleen achtergelaten te worden. Eenmaal aangelijnd liggend op de schoot van de bijrijdster heeft ze rust. Misschien wel denkend aan alle leuke hondjes en geurtjes, die ze zal ontmoeten op de volgende stopplaats.

 

 

klik hier of op home om terug te keren